Velkommen!

Jeg heter Ingrid, er 34 år gammel og bor i Bærum sammen med mann og tre barn. Dette er en skryteside hvor jeg viser fram mine håndarbeidsprosjekter. Den oppdateres med ujevne mellomrom.

 

Kategorier

Siste kommentarer

Mest kommentert

Andre blogger

Bunad

Kurs

Møtesteder

Shopping

Arkiv

Meta

28th April 2011

Vottene på det første bildet er til min mor. Hun har jobbet som musikklærer, derfor har jeg valgt notemønster. Oppskrift på fingerløse votter finnes her. Jeg måtte legge opp litt flere masker enn det som stod i oppskriften, og så improviserte jeg toppen på votten, siden hun ikke ville ha dem fingerløse.

Paret nedenfor er til min datter, og mønster til disse finnes her. Jeg strikket inn initialene hennes slik at de ikke skal forsvinne i barnehagen. Begge parene er strikket i Sisu fra Sandnes på pinner nr. 2.

I tillegg har jeg improvisert et par fingerløse vanter til min mann. Disse er strikket i 2-tråds Sirritógv. De er gjort etter eget hode, og oppskrift er ikke nedskrevet. De ble litt klumpete rundt fingrene.

4 Comments »

 1. Kjempe flotte votter. Slike musikkvanter skulle jeg ha hivd meg rundt å strikka til meg selv siden jeg er musikklærer, heldige mamman din som har fått slike:)

  Comment by brit — April 28, 2011 @ 11:28 pm

 2. For noen flotte votter du har strikket, imponerende musikkvotter!

  Comment by siw jannet — April 29, 2011 @ 4:07 pm

 3. Nydelige votter, slike skulle jeg også gjerne ha hatt. Husker du hvor mange flere masker du la opp? må kansje ha 10 masker for å få det til å stemme med mønsteret?

  Comment by Jorunn — May 31, 2011 @ 9:17 am

 4. Det er notevottene du spør om, Jorunn? Jeg husker ikke, men jeg la nok til så mange at det gikk opp med den første noteborden etter vrangborden, ja. Og de ble allikevel litt trange. Men du får prøve deg litt fram, og så kommer det jo an på garnet og pinnene du bruker.

  Comment by Ingrid — May 31, 2011 @ 12:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word