Velkommen!

Jeg heter Ingrid, er 34 år gammel og bor i Bærum sammen med mann og tre barn. Dette er en skryteside hvor jeg viser fram mine håndarbeidsprosjekter. Den oppdateres med ujevne mellomrom.

 

Kategorier

Siste kommentarer

Mest kommentert

Andre blogger

Bunad

Kurs

Møtesteder

Shopping

Arkiv

Meta

19th January 2014

Jeg har fått Astrid (5 år) hekta på strikking med strikkering, så nå blir det kanskje leggvarmere til å bruke på balletten. Selv foretrekker jeg fortsatt strikking på gamlemåten, som både er raskere og mer fleksibelt, men denne metoden er nok ganske intuitiv og enkel å forstå for barn som ikke kan strikke på ordentlig.

3 Comments »

 1. For et artig bilde av Astrid.Selv har jeg aldri prøvd strikkering,men det er flott å se en 5 åring som virkelig har dreisen på det.

  Comment by Wenche/chawo — January 19, 2014 @ 3:30 pm

 2. Den strikkemetoden Astrid har på sitt ben har jeg ikke sett før. Går det an å bruke det for å strikke ermer?

  Comment by LailaL — September 18, 2014 @ 8:19 am

 3. Det er nok mulig å bruke den metoden for å strikke ermer, men det er flere ulemper. For det første må du jo ha forskjellige ringer i forskjellige størrelser, avhengig av masketallet på det du skal strikke. Og så går det litt tregere enn å strikke på vanlig måte. Men det var en intuitiv måte å lære strikking på for barn som er lettere å forstå enn nå man gjør det med pinner, for det er bare å løfte masken over den forrige masken.

  Jeg husker jeg hadde en sånn dings da jeg var liten, men den hadde bare fire kroker, slik at du strikket en tube over fire masker. Da ble det en litt elastisk snor man kunne bruke til å tre i et plagg.

  Comment by Ingrid — September 18, 2014 @ 8:52 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word